Routebeschrijving

Adres:

Radha Krishna Mandir

Saaftingestraat 310

1069 BW Amsterdam-Osdorp

 

Met het openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station neemt u tram 17 richting Osdorp Dijkgraafplein. U stapt uit bij de halte Baden Powellweg. Dit is de een na laatste halte. In circa 6 minuten kunt u naar de Radha Krishna Mandir lopen. U loopt rechtsaf de Baden Powellweg op. Bij de rotonde gaat u rechts de Osdorper Ban in. De Saaftingestraat is de eerste straat aan uw linkerhand.

 

Met de auto vanuit Almere, Den Haag en Utrecht

Volg de A10 richting Zaandam en neem de afslag S106. Sla links af de Cornelis Lelylaan op. Op de T-kruising aan het eind van de Cornelis Lelylaan slaat u rechtsaf richting Westgaarde / S106. Aan het einde van de weg slaat u links af de Ookmeerweg op. Na circa 500 meter slaat u linksaf de Saaftingestraat in. De Radha Krishna Mandir bevindt zich na 100 meter aan uw rechterhand op nummer 310.

 

Met de auto vanuit Leeuwarden, Purmerend en Zaandam

Volg de A10 richting Zaandam en neem de afslag S106. Sla rechts af de Cornelis Lelylaan op. Op de T-kruising aan het eind van de Cornelis Lelylaan slaat u rechtsaf richting Westgaarde / S106. Aan het einde van de weg slaat u links af de Ookmeerweg op. Na circa 500 meter slaat u linksaf de Saaftingestraat in. De Radha Krishna Mandir bevindt zich na 100 meter aan uw rechterhand op nummer 310.

 

Tip: Er wordt geflitst op deze wegen. Dus houdt u zich aan de snelheidsvoorschriften!